На другий погляд

На другий погляд

Катастрофу, яка сталася 22 серпня 2006 року, коли за 45 кілометрів від Донецька впав літак Ту­154 російських «Пулковських авіаліній», що летів рейсом «Анапа—СанктПетербург», розслідують знову. Цим займеться слідче управління СКП РФ Петербурга із залученням фахівців Міждержавного авіаційного комітету (МАК), організації країн СНД із регулювання цивільної авіації.

Свято №1 — на старті

Свято №1 — на старті

Столиця розпочала підготовку до зустрічі Нового, 2010го, року: вчора на сайті Київської міської державної адміністрації з’явилось розпорядження «Про проведення Новорічного святкування на майдані Незалежності та вул. Хрещатик 31 грудня 2009 — 1 січня 2010». Згідно з документом, у новорічну ніч будуть внесені відповідні зміни в роботу громадського транспорту, аби всі гості свята змогли комфортно роз’їхатись по домівках після завершення святкування.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Закон є, грошей немає

Закон є, грошей немає

Відучора в Україні почали діяти нові соціальні стандарти — закон, який їх встановлює, опублікували у газеті «Голос України». Відтак із 1 листопада мінімальна пенсія має становити 573 гривні, мінімальна заробітна плата — 744. Мають також підвищити й усі виплати, прив’язані до прожиткового мінімуму. Підписаний закон стосується також і «бюджетників», які отримують зарплату за Єдиною тарифною сіткою, — їм мають перерахувати зарплату залежно від розряду.

Всі статті рубрики