Ринг — для азовців, приціл — на Валуєва

Ринг — для азовців, приціл — на Валуєва

Минулої п’ятниці в Маріуполі урочисто відкрили новий спортзал для занять боксом. Споруду реконструювали в рамках програми «Спортивну Україну будуємо разом», яку ініціював Фонд братів Кличків. Проект розвивається на загальнодержавному рівні — спортивні зали відновлюють і оснащують сучасним обладнанням по всій Україні.

Із «масками» не розмовляємо

Із «масками» не розмовляємо

Навколо сьогоднішнього матчу Ліги чемпіонів у Києві між «Динамо» й чемпіоном Італії вирує неймовірний ажіотаж. І пов’язаний він не лише зі спортивною складовою поєдинку, а й із тим, що відбувається навколо.

На зарядку ставай!

На зарядку ставай!

В один із вихідних днів минулої зими мені не спалося й захотілося зустріти схід сонця бадьоро — на ногах. Згадавши стару звичку юності, вирішив зробити звичайну зарядку. Але виявилося, що організм уже відвик від подібних «вибриків». Мало того, що я не зміг руками дотягнутися на прямих ногах навіть до ступнів (хоча колись спокійно діставав підлоги долонями), так тіло раз по раз подавало сигнали невдоволення — то кістки хрумтіли, то поперек відмовлявся згинатися. Принагідно згадав, що дивитися вниз після вечері інколи вже заважає щось схоже на прообраз пуза.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики