Із «масками» не розмовляємо

04.11.2009

Навколо сьогоднішнього матчу Ліги чемпіонів у Києві між «Динамо» й чемпіоном Італії вирує неймовірний ажіотаж. І пов’язаний він не лише зі спортивною складовою поєдинку, а й із тим, що відбувається навколо.

Спочатку з’явилася інформація, що через епідемію грипу зустріч можуть провести за порожніх трибун або навіть в іншому місті. Коли ж УЄФА підтвердило готовність проводити матч без усіляких обмежень, у справу вирішив утрутитися столичний мер. Леонід Черновецький закликав уболівальників не йти на стадіон, аби уникнути небезпеки поширення захворювання. (Хоча насправді на холодному повітрі віруси гинуть за лічені секунди). Чи то піддавшись заклику, чи з власної ініціативи деякі потенційні глядачі справді захотіли повернути квитки в каси, але президент «Динамо» Ігор Суркіс заявив, ніхто назад їх не прийматиме.

Італійська делегація прибула до аеропорту «Бориспіль» у понеділок увечері. Головний тренер «Інтера» Жозе Моуріньйо привіз до України аж 25 гравців. Дивно, але футболісти відмовилися спілкуватися з пресою й фотографуватися з фанатами. Журналісти ж із Апеннін були здивовані «масочним режимом» у столиці. Учора ввечері суперники провели прес–конференції й тренування на динамівській арені.

Тим часом букмекери знову надають перевагу міланцям. На перемогу «Інтера» коефіцієнт становить 2,2, на успіх господарів — 3,4. Подібна ситуація була й два тижні тому перед першим побаченням клубів, а чим усе закінчилося — розповідати не варто. Сподіваємося, що сьогодні кияни знову здивують і опонентів, і букмекерів.