«Заздріть усі! Я — грьобаний чемпіон світу!»

«Заздріть усі! Я — грьобаний чемпіон світу!»

Коли земний шлях Дженсона Баттона добіжить кінця, то причиною цього точно не буде надмірна скромність. «Де всі?! Я — грьобаний чемпіон світу!!!» — репетував 29–річний британський гонщик, коли позавчора прийшов на позапланову прес–конференцію після «Гран–прі Бразилії» й побачив напівпорожній зал.

Порятунок кільцями

Порятунок кільцями

Умінню українських гімнастів витискати максимум зі своїх шансів можна позаздрити. На 41–му світовому форумі, що позавчора завершився в британській столиці, лише двоє з восьми наших учасників змагань потрапили до фіналів. Проте одну медаль «синьо–жовті» таки «урвали» — як і на Олімпіаді–2008, рятівником честі гімнастичної України став Олександр Воробйов. Причому обидва наші чоловіки–фіналісти лише недавно відновилися після травм. Тому, мабуть, не варто критикувати 20–річного киянина Миколу Куксенкова за дев’яте місце в багатоборстві. А луганчанину Воробйову керівники нашої федерації взагалі мають вклонитися доземно, адже через травму ключиці Сашко майже два місяці не тренувався, однак знайшов у собі сили гідно виступити на головному старті року.

Хтось — прорвав, а хтось — «порвав»

Хтось — прорвав, а хтось — «порвав»

Звітний тур чемпіонату став щасливим для команди, яка до цього не перемагала. 15–матчева безвиграшна серія «Кривбасу» почалася ще минулого сезону, але в суботу нарешті була перервана. Тепер залишилось дочекатися, коли перші нічиї здобудуть «Оболонь» та «Закарпаття», і від «ігрових» нулів у турнірній таблиці не залишиться й сліду.

Окрім успіху криворіжців, відзначимо також першу перемогу Андрія Баля в статусі керманича «Чорноморця» («моряки» віддалилися від «зони вильоту») і перший м’яч, пропущений «Шахтарем» на «Донбас–Арені» від українського клубу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як грецькі горіхи?

Як грецькі горіхи?

Історична перемога нашої команди над англійцями крапку у відбірковій кампанії ЧС–2010 для «синьо–жовтих» не поставила. Найважчий етап відбору, два стикових матчі, на збірну України очікує 14 і 18 листопада.

Всі статті рубрики