«Бен Ладен» із Придністров’я?

«Бен Ладен» із Придністров’я?

Молдовська поліція вже склала зі слів очевидців фотопортрет молодого чоловіка, який позавчора ввечері, під час святкування у Кишиневі Дня міста, кинув у натовп гранату. На «народне гуляння» у центрі молдовської столиці, на площу Великих національних зборів, зійшлося близько 40 тисяч людей. Під час замаху, який стався о 22.05, отримали поранення 40 осіб, з них більше половини виписалися зі шпиталю відразу по тому, як їм надали необхідну медичну допомогу, передає «Інтерфакс», отож учора до обіду в лікарнях залишалося десь 12 осіб.

Найменший хоче женитися

Найменший хоче женитися

Мешканець Непалу Хагендра Тапа Магар, найменший на планеті чоловік, відзначив учора своє 18–річчя. Хагендра, який при зрості 60 см важить 4,6 кг, досі не міг потрапити у Книгу рекордів Гіннесса, позаяк був неповнолітнім. Відтепер він може сміливо претендувати на «узаконення» своєї неоднозначної слави і потіснити з гіннессівської Книги китайця Хе Пінгпінга, котрий на кілограм потужніший і на 13 см вищий, пише сайт paranormal–news.ru.

Нема того аятоли?

Нема того аятоли?

Про це з посиланням на джерела в іранській опозиції першими повідомили ізраїльські ЗМІ, зокрема інтернет–агенція NEWSru.israel та газета «Курсор». Повідомляється, що аятола Алі Хаменеї у понеділок знепритомнів і у важкому кризі був доправлений до шпиталю; кілька днів він був непритомним. Втім у самому Ірані майже не приховують, що стан здоров’я 70–річного духовного лідера, фактично правителя країни, останнім часом різко погіршився.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики