М’ясо в «шоколаді»

М’ясо в «шоколаді»

Класична рецептура перевірена не десятиліттями — століттями: на те вона й класика, щоб не змінювати ні пропорції, ні інгредієнти, ні технологію. Проте це не означає, що здивувати чимось новим за столом неможливо. Бо варіацій змішування на перший погляд непоєднуваних речей — тисячі. Приміром, чи пробували ви яловичину, приправлену чорносливом і корицею, або курятину з цедрою апельсина, курагою та імбирем?! А це незвично і смачно.

Кисільні береги

Кисільні береги

Усі знають, що напої зі свіжих овочів та фруктів дуже корисні. Із сухофруктів — концентровано корисні. І таку смакоту можна приготувати усім: дітям — кисіль, дорослим — компот, повнолітнім — настоянку.

Всі статті рубрики