Запорожець за Дністром

Запорожець за Дністром

У селі Антонівка на узбіччі траси Тернопіль—Івано–Франківськ пізні перехожі виявили труп невідомого чоловіка з вогнепальним пораненням, а неподалік — легковик із реєстраційними номерами сусідньої області. На місце злочину виїхали посилені наряди правоохоронців, котрі обстежували в темряві довколишню територію. Лише далеко за північ від однієї з пошукових груп міліції, яка прочісувала правобережжя Тлумацького району, нарешті надійшло повідомлення про затримання біля села Буківна озброєного чоловіка, підозрюваного у вбивстві таксиста.

«Кидок» до зірок

«Кидок» до зірок

Для вихованців танцювального гуртка, що діяв у селі Мала Перещепина Новосанжарського району, минулий навчальний рік позначений одним із наймодніших нині захоплень. Ще б пак! Вводити їх у храм Терпсіхори взявся 35–річний фахівець із Полтави. Руслан Миколайович приїздив на заняття з сільськими дітьми з вересня 2008 до квітня цього року. Звісно, не за спасибі — відвідування гуртка було платним. Красиве і корисне захоплення дітей спонсорували батьки. Тим паче що вже бачили й результат: своє вміння юні танцюристи демонстрували на концертах у рідному селі. Попереду ж — іще спокусливіші перспективи виступу на столичній сцені, перед об’єктивами телекамер, а значить, шанс «засвітитися» незрівнянно вагоміше... Адже керівник гуртка гарантував своїм вихованцям участь у більш ніж «розкрученому» передовсім стараннями «співаючого ректора» Михайла Поплавського всеукраїнському конкурсі юних талантів «Крок до зірок».

Випив, посперечався, вбив

Випив, посперечався, вбив

Нещодавно правоохоронці затримали громадянина Російської Федерації, підозрюваного у вбивстві людини та підпалі будинку в Херсонській області. Вийти на слід досвідченого рецидивіста оперативникам удалося не відразу, оскільки досвідчений росіянин добре замітав сліди.

Всі статті рубрики