Романтична елегантність великих кравців

Романтична елегантність великих кравців

Ну от і все: у Парижі відгримів останній тиждень моди прет–а–порте сезону весна/літо–2010, і тепер модниці повністю ознайомлені з тенденціями наступної теплої пори. Вибирати є з чого — дизайнери потішили розмаїттям фасонів і фактур. Але в одному всі «диктатори моди» одностайні: про взуття на пласкій підошві жінкам наступного року доведеться забути. Що вищими будуть підбори, то краще, в ідеалі — сантиметрів від... 18. Звісно, з відповідної висоти платформою, інакше на таких «ходулях» просто не встоїш.

Різновид «російської рулетки»

Різновид «російської рулетки»

Болгарія є найбільш криміналізованою з усіх 27 країн–членів ЄС. Зведення порахунків між місцевими мафіозі шляхом замовних убивств є буденною практикою. Можливо, місцеві «джентльмени удачі» ще більше прорідять свої лави завдяки новій модній «розвазі», яку вигадали для себе. Як повідомляє болгарська газета «Стандарт», суть гри полягає в тому, що охочий виграти джекпот у розмірі 5000 євро повинен проїхати перехрестя на червоний сигнал світлофора на швидкості 200 км/год. Єдине правило гри — в жодному разі не можна користуватися гальмами. І йдеться не про якісь безлюдні перехрестя, а найбільш пожвавлені вулиці в центрі Софії.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У одних від роботи болить голова, в других — руки, у третіх — спина, у четвертих — ноги, у п’ятих — серце. Але в найвідповідальніших працівників болять сідниці.

Всі статті рубрики