«Колоски» з дитинства

«Колоски» з дитинства

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всеукраїнське фізкультурно–спортивне товариство «Колос», як і вся вітчизняна спортивна галузь, переживає далеко не найкращі часи. Попри це, «колосівці» продовжують підтримувати сільського фізкультурника, й у першу чергу дітей — майбутнє нашого спорту. Товариство проводить багато дитячих турнірів, серед яких літні юнацькі ігри та всеукраїнський дитячий футбольний фестиваль серед сільських школярів та дітей–сиріт шкіл–інтернатів.

На вирішальний бій

На вирішальний бій

Найгучнішою перемогою нашої національної команди вважається тріумф у домашньому поєдинку з португальцями в жовтні 1996 року. Були ще успіхи в зустрічах із командами Греції, Туреччини, Сербії, Хорватії, Данії, але сьогодні «синьо–жовті» мають шанс перевершити ці «подвиги», якщо здолають одного з грандів світового футболу. Звитяга над англійцями в Дніпропетровську не лише відкриє збірній дорогу у «плей–оф» чемпіонату світу–2010, а і впише футболістів до когорти героїв.

Парад легіонерів

Парад легіонерів

Необізнана на баскетболі людина, яка випадково кине оком на технічні дані якоїсь зустрічі, одразу може й не здогадатися, що це український чемпіонат. У заявках чи не всіх клубів половину, а то й більше складають представники інших країн. Зрозуміло, що й на майданчику панують «варяги». Для прикладу, в «Говерлі» тренери зараз дають пограти з українців хіба новачкові Володимиру Орленку. А ще ж зовсім недавно івано–франківська команда комплектувалася з місцевих виконавців, які «доросли» з клубом до вищої ліги.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики