Сильвіо не до дівчаток

Сильвіо не до дівчаток

15 суддів Конституційного суду Італії визнали незаконним імунітет від судового переслідування прем’єр–міністра Сильвіо Берлусконі та інших трьох високих державних посадовців. Цей вердикт дає «зелене світло» цілій низці судових процесів проти 73–річного глави уряду Італії. Очікують, що першими будуть розблоковані дві справи: про хабар у 400 тис. євро за фальшиві свідчення в суді, виданий британському правникові Девіду Міллзу, та про протиправні дії медіа–холдингу «Медіасет», що належить Берлусконі.

Міністри догралися

Міністри догралися

У Польщі набирає обертів скандал навколо фактів лобізму окремими членами уряду та депутатами парламенту інтересів грального бізнесу. Цього понеділка подав у відставку міністр спорту та туризму, відповідальний за організацію Євро–2012 Мирослав Джевецький. Він заявив, що зважився на такий крок із метою довести свою непричетність до скандалу.

Не тихо в Тихому океані

Не тихо в Тихому океані

Ураган «Мелор», який учора атакував Японію, завдав багато лиха. Сильний вітер швидкістю до 198 кілометрів за годину виривав із корінням дерева, валив будинки та стовпи, з автомагістралей зносило навіть вантажівки. Дві особи загинули та більше 40 отримали поранення, повідомляє Бі–Бі–Сі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Згадала все

Згадала все

Нобелівський комітет назвав лауреатом премії з літератури німецьку письменницю Герту Мюллер. Це авторка, яка засобами концентрованої поезії та правдивої прози змальовує картину життя знедолених, йдеться у прес–релізі комітету.

Всі статті рубрики