Якою пляшкою краще отримати по голові?

Якою пляшкою краще отримати по голові?

Наступний тиждень є «нобелівським» — у Стокгольмі та Осло назвуть переможців цьогорічних премій імені Альфреда Нобеля. Традиційно напередодні «нобелівського» тижня в Гарвардському університеті називають лауреатів так званих «Шнобелівських премій» (Ig Nobel Prize) за найбільш дивацькі та дурисвітські наукові дослідження. Позавчора ці «нагороди» вручали вже 19–й раз. Традиційно ведучими церемонії були справжні лауреати Нобелівської премії, що засвідчує: серйозні вчені не позбавлені почуття гумору.

Іран відішле свій уран

Іран відішле свій уран

Уран для Ірану збагачуватимуть Росія і Франція. Це дозволить скоротити запаси низькозбагаченого урану в «ненадійній» державі, відтак сон занепокоєних іранською ядерною програмою країн та організацій стане трохи спокійнішим. Такими є підсумки зустрічі делегації Ірану з представниками шести зацікавлених країн (п’ять постійних членів Ради Безпеки ООН та Німеччина), що відбулася позавчора в Женеві.

Помер здоровий, як бик

Помер здоровий, як бик

Король поп–музики Майкл Джексон мав сильне серце і перебував у доброму здоров’ї як на 50–річного чоловіка — такий висновок міститься в оприлюднених нарешті результатах розтину тіла співака. При зрості 175 см він важив 62 кг, що цілком нормально, повідомляє «Ассошіейтед пресс». З документа випливає, що Джексон був набагато здоровішою особою, ніж описували американські ЗМІ. У його тілі не виявлено слідів алкоголю чи заборонених до вживання наркотиків.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики