Серед води й у воді

Серед води й у воді

Уже щонайменше 240 осіб загинули внаслідок сильних злив, які пройшли минулої суботи над найбільшим островом Філіппін — Лусоном. За повідомленням філіппінських рятувальних служб, 37 осіб надалі вважають зниклими безвісти.

Голос Росії в Страсбурзі

Голос Росії в Страсбурзі

Учора Парламентська Асамблея Ради Європи (ПАРЄ) визначалася, хто буде Генеральним секретарем Ради Європи — цієї найбільшої європейської організації — на наступні п’ять років. Членами ПАРЄ є 47 країн, репрезентовані 318 депутатами національних парламентів. Кількість делегатів від кожної окремої країни пропорційна кількості населення. З огляду на це найбільше депутатів у ПАРЄ від Росії — 18.

А в унітазі — дощова вода

А в унітазі — дощова вода

У Брюсселі почали будівництво нової штаб–квартири Ради Євросоюзу, в якій, зокрема, відбуватимуться саміти за участі прем’єрів та президентів країн—членів ЄС. Як повідомляє інтернет–портал EU Observer, надсучасний будинок обійдеться платникам податків Євросоюзу в 315 млн. євро. Після великого розширення ЄС у 2004 році стара штаб–квартира стала затісною. Нова будівля буде екологічною, тобто «дружньою» до навколишнього середовища. Дах вкриють сонячні батареї, а дощову воду збиратимуть і використовуватимуть для змивання в туалетах. Уже готовий будинок підлягатиме постійному моніторингу аудиторами — вони стежитимуть, чи дійсно в офісі ЄС дотримуються всіх екостандартів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики