Хвороба не знає кордонів

Хвороба не знає кордонів

У Росії зафіксовано перший випадок смерті від «свинячого грипу», про що позавчора повідомив ввечері в ефірі телеканалу «Росія» директор Інституту вірусології ім. Івановського академік РАМН Дмитро Львов. За його словами, жінка–медпрацівник, яка нещодавно повернулася з поїздки до Болгарії, потрапила на лікування до медичного закладу, де працювала. Упродовж двох тижнів її стан постійно погіршувався, тому хвору перевели до однієї з московських лікарень. «За день до смерті у неї взяли матеріал і перевели в нашу групу. Ми негайно поставили діагноз «свинячий грип», але не мали змоги вжити будь–які заходи, бо наступного дня вона померла», — повідомив Львов.

Польща в жалобі

Польща в жалобі

Учора в Польщі почалася загальнонаціональна дводенна жалоба за жертвами катастрофи, яка сталася минулої п’ятниці на шахті «Вуєк–Шльонськ» у місті Руда Шльо­нська. Катастрофа в Сілезії, на півдні країни, забрала життя 13 гірників, 40 осіб отримали поранення. 18 із них перебувають із травмами та опіками в реанімації в тяжкому стані, але лікарі оцінюють їхній стан як стабільний. Поранення та опіки отримали також члени рятувальних загонів.

Або тікай, або міцніше окопуйся

Або тікай, або міцніше окопуйся

Командувач військ США та НАТО в Афганістані генерал Стенлі Маккрістал у таємному звіті попереджає про можливу поразку у війні з талібами, якщо Пентагон не надішле до Афганістану додаткові військові підрозділи. Про це пише «Вашингтон таймс». Газета наводить лише частину звіту генерала, оскільки уряд США попросив не друкувати окремих його фрагментів. У статті під заголовком «Маккрістал: Більше підрозділів, або Фіаско місії» газета уточнює, що це послання передали міністру оборони США Роберту Гейтсу ще в серпні, але глава Пентагону до цього часу не прийняв рішення стосовно можливого відправлення до Афганістану додаткового військового контингенту.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики