Лідери у великому місті

Лідери у великому місті

З нагоди офіційного відкриття 64–ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй, яка стартувала 15 вересня, у штаб–квартиру ООН з’їхалася рекордна кількість світових лідерів — більше ста. Найважливішою частиною роботи сесії стане загальнополітична дискусія за участі глав держав та урядів, а також міністрів закордонних справ, що триватиме з 23 по 30 вересня. Участь у ній візьме і Президент України Віктор Ющенко, який відбув до Нью–Йорка з робочим візитом.

Бюджет блокування

Бюджет блокування

Сьогодні парламент знову збирається на пленарне засідання. Питань накопичується чимало, з останніх важливих — потреба почати розгляд проекту бюджету–2010, але Верховна Рада продуктивністю все ще не відзначається. Вчора після погоджувальної ради спікер Володимир Литвин заявив, що чітких домовленостей з приводу розблокування трибуни парламенту немає. За його словами, народні депутати розійшлися з погоджувальної ради «у стані важких роздумів, оскільки атмосфера напруження зростає».

«Завдання № 1 — підтримка Ющенка»

«Завдання № 1 — підтримка Ющенка»

У суботу в Полтаві відбулася установча конференція обласної організації громадського руху «За Україну!». Ініціювали її тепер уже колишні активісти партії Народний рух України, котрі виявили рішучу незгоду з дрейфом верхівки НРУ в бік Юлії Тимошенко і заявили про свою підтримку Віктора Ющенка. Тож підтримка чинного Президента задекларована й у заяві, ухваленій кількома сотнями фундаторів новоствореного «заукраїнського» осередку. Головою останнього, за пропозицією лідера «ЗУ!» В’ячеслава Кириленка, обрали депутата облради Олега Пустовгара.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики