Хамід хамить?

Хамід хамить?

До вчора протоколи щодо підрахунку бюлетенів надійшли з 92% усіх виборчих дільниць Афганістану, звітує «Рейтер». Згідно з підрахунками, перед веде дотеперішній президент Хамід Карзай — на його користь 54,1% бюлетенів. Абдулла Абдулла, колишній міністр закордонних справ країни, набирає менше — 32% голосів. Виходячи з цих даних, штаб Каразая потирає руки від задоволення і впевнено заявляє: вочевидь другий тур виборів не знадобиться. Втім не все так просто. Адже головний суперник дотеперішнього президента — пан Абдулла — небезпідставно говорить про масу фальсифікацій та порушень під час підрахунку голосів. Його голос чути в унісон із зарубіжними спостерігачами, які свідчать: порушення були, і досить значні.

Пливе Сарай. Пливе і хата

Пливе Сарай. Пливе і хата

На північному заході Туреччини внаслідок дощів, що ллють із понеділка, почалися страшні повені — водою змиває машини, торгові ятки, зриває мости. Все сталося надто швидко — за якісь дві години вода в річках піднялася вдвічі і пішла топити все навколо, свідчать очевидці, яким пощастило врятуватися.

Бігом босоніж за сотнею мільйонів

Бігом босоніж за сотнею мільйонів

Американський дрібний підприємець Телман Кнудсон заявив про незвичайну акцію — починаючи з 9 вересня, він пробіжить босим через усю країну з півночі, зі штату Огайо, до південної Каліфорнії, аби тільки зібрати 100 млн. доларів для благочинного проекту. Про це повідомляє РІА «Новості» з посиланням на сайт «пробігу за мільйонами». Мета Кнудсона — підтримувати безпритульну молодь Сполучених Штатів. За статистикою, близько 100 тисяч молодих американців живуть «на бруківці» по півроку, а то й довше.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики