Замість РАГСу — в’язниця

Замість РАГСу — в’язниця

Оптового постачальника «клубних» наркотиків із Німеччини до міста Миколаєва привело кохання до простої української дівчини. Що й казати, вітчизняні правоохоронці затримали нареченого з серйозними намірами саме тоді, коли він намагався реалізувати велику партію амфітаміну та кокаїну загальною вартістю півмільйона доларів.

Грабіжники в погонах, ви вільні!

Грабіжники в погонах, ви вільні!

До Житомира міністр внутрішніх справ Юрій Луценко позавчора навідався несподівано й у супроводі представників Служби внутрішньої безпеки МВС та кількох журналістів. Представники мас–медіа до останнього не знали, де саме міністр каратиме «правопохоронців». Тож витоку інформації не сталося, а житомирські міліціонери, разом із керівництвом, були шоковані таким візитом.

Вендета по–бердянськи — «оптом»?

Вендета по–бердянськи — «оптом»?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Днями «УМ» інформувала читачів про погрози телефонного аноніма на адресу запорізького власкора газети Андрія Багнюка, який натякнув, за які саме «гріхи», себто публікації, журналіст може накликати на себе чергову вендету ображених. Публікацію помітили в Генпрокуратурі, адже з журналістом одразу побажав зустрітися особисто прокурор Запорізької області Валерій Кулаков, щоб вникнути в деталі бердянської НП. Раніше ж спроби пана Багнюка зустрітися з головним вартовим законності регіону були марними.

Всі статті рубрики