Як «двієчники» в школу

Як «двієчники» в школу

У всіх, хто пам’ятає шкільні роки, перше вересня викликає змішані емоції. З одного боку — закінчилися канікули й літо, і знову доведеться засісти за навчання, слухати настанови вчителів, хапати «двійки» та марудитися з домашнім завданням, замість побігти на вулицю (або засісти за комп’ютерні ігри) з друзями. З іншого — канікули вже трохи й набридли, хочеться похвалитися однокласникам тим, як за літо виріс і змінився, й оцінити, як змінилися вони, поділитися враженнями, погортати нові підручники… От якби так: прийшов на Свято першого дзвоника, дізнався всі шкільні новини і — знову на канікули, хоч на тиждень! Акліматизовуватися і звикати до думки про майбутні будні.

Школярі про таку «халяву» можуть тільки мріяти. Інша річ — народні депутати. Цим нічого не варто продовжити собі літо з усіма його перевагами, від курортів до можливості не ходити на законодавчу роботу. Тому завтра, «відзначившись» на урочистому відкритті сесії, парламентарії розійдуться знову — щонайменше до п’ятниці.

Аби у шахтарів було все добре

Аби у шахтарів було все добре

Хто досі не здогадувався, коли відзначається День шахтаря, тепер добре про це знатиме. Адже Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко три дні з екрана телевізора нагадувала про професійне свято гірників. З її вітальної промови українці дізналися, що шахтар — одна з найважливіших професій у країні, бо саме шахтарі тримають у своїх руках українську незалежність. Розповіла Тимошенко й про поламані кризою плани та задуми, але запевнила, що в неї досить «сил і рішучості» пройти нелегку дорогу «до наведення повного порядку в галузі».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики