Життя як шоу

Життя як шоу

Незважаючи на проблеми в особистому житті — а може, саме через них, голлівудська старлетка Ліндсей Лохан активно взялася за роботу. Зірка «Шаленої п’ятниці» знімається одразу в кількох фільмах, прем’єра яких запланована на наступний рік: «Мачете», «Закохайся в мене» і «Та сторона». Але й цього 23–річній актрисі видалося мало, тому незабаром Лохан з’явиться іще й у телевізорі: вона вирішила знятися в реаліті–шоу про власне життя.

Рекламний марафон

Рекламний марафон

Упродовж доби відомий американський виконавець музики кантрі Джек Інгрем роздав 215 інтерв’ю, встановивши новий рекорд, який буде внесено до Книги Гіннесса. Попередній рекордсмен спромігся дати впродовж 24 годин «лише» 96 інтерв’ю.

Обережно, британські орди!

Обережно, британські орди!

За рівнем безкультур’я з навалою російських туристів на Європу може конкурувати лише британська навала. І вельми успішно конкурує! Еліта Туманного Альбіону мусить постійно червоніти з приводу поведінки своїх співвітчизників за кордоном, а МЗС Великої Британії готує щорічні звіти, в яких дикість англійського туриста — варвара й пияка — змальовується сухою мовою статистики.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ще раз про якість російських авто. Взагалі–то, якщо судити за логотипом, АвтоВАЗ створювали як завод із випуску невеликих вітрильних човнів...

Всі статті рубрики