Життя як шоу

29.08.2009
Життя як шоу

Ліндсі запустить у своє щоденне буття всіх охочих.

Незважаючи на проблеми в особистому житті — а може, саме через них, голлівудська старлетка Ліндсей Лохан активно взялася за роботу. Зірка «Шаленої п’ятниці» знімається одразу в кількох фільмах, прем’єра яких запланована на наступний рік: «Мачете», «Закохайся в мене» і «Та сторона». Але й цього 23–річній актрисі видалося мало, тому незабаром Лохан з’явиться іще й у телевізорі: вона вирішила знятися в реаліті–шоу про власне життя.

Як повідомляє телеканал «Фокс», у цьому починанні Ліндсей допомагає менеджер її подружки Брітні Спірз — Ларрі Рудольф. Разом вони розкажуть глядачам про злети й падіння Лохан, яка стала знаменитою ще підлітком, а у 20 уже прославилася як одна з найскандальніших п’яничок і гуляк Америки. Якщо ж додати до цього ще й лесбійські стосунки з Самантою Ронсон, стає очевидно, що глядачів шоу не бракуватиме.

Ліндсі вже не вперше накидає оком на телебачення. До того, як розійтися з Ронсон із мексиканськими пристрастями, вона вже майже погодилася на пропозицію подруги знятися у її власній програмі, але в останній момент передумала. Зате не відмовила телеведучому Райану Сікресту, який також запросив Ліндсі у свій телепроект.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

У житті Лохан триває інше «реаліті–шоу»: її пограбували. Грабіжники залізли в будинок на Голлівудських пагорбах, коли в домі нікого не було. Ліндсей помітила зникнення деяких речей о третій годині ночі, повернувшись із розваг. Перелякана дівчина зателефонувала батькові, і той викликав поліцію. Пресі Майкл Лохан повідомив, що зловмисники виламали сейф, а також поцупили кілька дорогих наручних годинників. Чоловік переконаний, що дочку пограбували її ж «співробітники», оскільки хоч замок на дверях і зіпсували, сигналізація не спрацювала — а значить, злодіям було відомо, як її відімкнути.

До речі, наприкінці травня в будинок Ліндсей уже намагалися залізти злодії, але тоді сигналізація спрацювала, і вони встигли втекти до приїзду поліції.