НП далеко не районного масштабу

НП далеко не районного масштабу

Після великої техногенної катастрофи, яка сталася позавчора вранці на Саяно–Шушенській ГЕС, найбільшій у Росії, знайдено тіла 12 загиблих, а 64 працівники нічної зміни вважають зниклими безвісти. «Виявлення живих людей у зоні затоплення в машинній залі на Саяно–Шушенській ГЕС малоімовірне», — заявив учора Василь Зубакін, виконувач обов’язків голови правління ВАТ «РусГідро», до складу якого входить станція. Він додав, що три блоки ГЕС унаслідок аварії знищені повністю. Подібну інформацію озвучив позавчора керівник МНС Росії Сергій Шойгу, який також повідомив, що надійшло вже 62 заяви від родичів працівників, які пішли на нічну зміну і не повернулися.

Сьогодні слухаєш вірменів, а завтра підеш у підривники?

Сьогодні слухаєш вірменів, а завтра підеш у підривники?

В Азербайджані розгортається політичний скандал, спричинений таким фактом: під час цьогорічного конкурсу «Євробачення» 43 мешканці країни віддали голоси за конкурсантів із Вірменії — жіночий дует «Інга і Ануш». Як повідомляє Бі–Бі–Сі, «вірменколюбами» усерйоз зацікавилося Міністерство національної безпеки Азербайджану, яке почало встановлювати особи співвітчизників, котрі проголосували за виконавців із Вірменії — країни, із якою в Азербайджану багаторічний територіальний конфлікт за Нагорний Карабах. Азербайджанців, які завинили у відсутності патріотизму та музичних смаків, викликають до МНБ, де вимагають письмових пояснень такої поведінки.

Вчитися ніколи не пізно

Вчитися ніколи не пізно

Найстарший учень світу, 89–річний Джозеф Стівен Кімані Нганга Маруге, помер у будинку престарілих у столиці Кенії — Найробі — від раку шлунку, повідомила агенція «Ассошіейтед пресс». Цей кенієць офіційно зареєстрований у «Книзі рекордів Гіннесса» як найстарший учень світу. У перший клас він пішов 2004 року, після того, як уряд Кенії зробив початкову освіту в країні безкоштовною. Головним мотивом до навчання була мрія життя пана Джозефа: самостійно читати Біблію. Після п’яти років навчання мрія здійснилася.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики