Польське щастя, російський провал

Польське щастя, російський провал

Понеділок на світовому форумі в Берліні був єдиним змагальним днем без ранкової програми. Незвична тиша «Олімпіаштадіону» о шостій вечора змінилася гомоном десятків тисяч глядачів, яких тепер не обділятимуть баталіями ані зранку, ані по обіді аж до самого завершення турніру 23 серпня.

Учора в першій половині дня торували собі шлях до наступних раундів у кваліфікації семеро українських атлетів. Першим із наших на 200–метрівці стартував харків’янин Ігор Бодров. Показавши місяць тому час 20,61 секунди, цього разу молодий спринтер обмежився скромним результатом 21,00 і не потрапив до другого кола. Невдачу Ігор пояснив тим, що йому випало бігти по другій доріжці, яка змушує на повороті «закладати віраж», і потім вийти на звичний біг непросто. До того ж — очевидно, через хвилювання — хлопчина майже не спав усю ніч перед стартом.

Сюрпризом для глядачів стала відсутність у протоколах в цій дисципліні американця Тайсона Гея. Можливо, срібний призер ЧС–2009 на стометрівці не захотів програвати ямайцю Усейну Болту ще раз.

Пєчка дав жару!

Пєчка дав жару!

До Таллінна наша національна команда їхала винятково по перемогу. Поразка до неможливості ускладнила б українцям боротьбу за збереження прописки в дивізіоні А чемпіонату Європи. Від­повідним чином налаштувавшись, «синьо–жовті» почали жваво. Єдиний тепер представник НБА — Олексій Печеров — уже в першій чверті набрав 15 очок! Зауважмо, що в поточному відборі стільки пунктів наші найкращі снайпери зазвичай мають лише наприкінці матчу. А Пєчка, як називають форварда «Міннесоти» фани, не лише вдало кидав, а й активно робив підбирання, показавши поки найкращий свій результат у цьому відборі — 29 + 17. Щоправда, Олексія під щитами погано підтримували інші збірники, тож у підсумку наша команда програла естонцям за підборами. Але на табло фіксують інший рахунок.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики