Один Київ в одні руки

Один Київ в одні руки

«УМ» уже писала про те, що міська влада надумала перекроювати Генеральний план розвитку Києва, прийнятий не далі, як у 2002 році. Наразі роботу не тільки не завершено, а й фактично не почато. До чималих грошей, виділених на проект, поки що тільки підтягуються потенційні розробники плану. Відомо, що загалом авторами нових креслень стануть 16 проектних та науково–дослідних інститутів. До кінця поточного року вони мають визначитися з найнеймовірнішими прожектами, а відтак почнуться пошуки спонсорів.

Плати — не плати, все одно без води

Плати — не плати, все одно без води

Удруге за це літо мешканцям Києва приходять платіжки з новими цінами на послуги ЖКГ. Нагадаємо, що всі спроби відновити справедливість за допомогою Феміди потерпіли фіаско. З 1 червня цього року у столиці зросли тарифи на житлово–комунальні послуги. Приблизно за місяць розпорядження КМДА щодо здорожчання послуг було оскаржене у Шевченківському суді, одначе згодом міська влада одержала перемогу в суді апеляційному. У підсумку місто залишилося з новими розцінками, платити за якими, як зайвий раз доводить практика, таки не варто.

Перший мільярд

Перший мільярд

Борг, який київська влада має перед акціонерною компанією «Київенерго», доріс до мільярда, та й уже успішно перескочив цю цифру. Тепер за виробництво теплової енергії місто винне 1,239 мільярда гривень. За даними прес–служби «Київенерго», 908 мільйонів із цієї суми становить борг житлово–експлуатаційних організацій та 331 мільйон гривень — заборгованість бюджетних та інших організацій.

Всі статті рубрики