«Ранок у Парижі» у вечірній казці,

«Ранок у Парижі» у вечірній казці,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поки Перший Національ­ний другий рік поспіль намагається відновити вечірню казку для малят, на «Тонісі» оперативно запустили свій аналог — з минулого понеділка почала виходити «Солодка казка».

Голосисті малята та диво–звірята

Голосисті малята та диво–звірята

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Днями Національна телекомпанія презентувала логотип дитячого пісенного конкурсу «Євробачення–2009», що проходитиме 21 листопада у Києві. «У рік, названий ЮНЕСКО роком Марії Приймаченко, ми вирішили використати елементи її творчості, — каже виконавчий продюсер дитячого «Євробачення–2009» Руслан Ткаченко. — Серед робіт художниці є «Соняшник життя», аналог традиційного «дерева життя». У цьому символі закладені й наші народні традиції, і відчуття роду. Яскравішого українського бренду, зрозумілого навіть не знайомим із творчістю Марії Приймаченко, годі й шукати. Бо зображення соняшника можна сприймати, наприклад, і як символ екологічної безпеки, і як символ світла та радості».

Рокіровка на «плюсах»

Рокіровка на «плюсах»

Практично все літо керівництво «1+1» підшуковувало кандидатуру на посаду керівника департаменту інформаційного та суспільно–політичного мовлення. За інформацією «УМ», точно пропонували цю посаду Оксані Зінов’євій. Неначе через непорозуміння в прес–службі телерадіокомпанії «Україна», новостворюваний канал «Новини» якого очолює колишня ТСНівка, навіть вийшла інформація, що Оксана вже звільнилася з телеструктури Ріната Ахметова. Це все складало пазл «Зінов’єва очолить ТСН». Проте на останньому етапі офіційно всі зайняли свої попередні позиції. Ще серед достойників, яким пропонували очолити новини «плюсів», називали Олексія Мустафіна, заступника голови правління з інформаційного мовлення каналу СТБ.

Всі статті рубрики