Жіночий прийом

Жіночий прийом

Фільм, у якому знімаються актори лише однієї статі, — для Голлівуду прийом не новий. Такі проекти користуються популярністю, що минулого року довела стрічка Дайан Інгліш «Жінки». Тепер за аналогічний проект взявся режисер Зак Снайдер. На таку ідею наштовхнула його зірка «Американського гангстера» Карла Гуджино, яку Снайдер знімав у «Хранителях». 37–річна актриса дуже Закові імпонує, і режисер давно хотів попрацювати з нею ще раз, тож спершу запросив Карлу у свій новий проект, а потім уже визначився з тим, яким, власне, цей проект буде.

Врятуй ліс смердючим унітазом!

Врятуй ліс смердючим унітазом!

«Громадяни, закручуйте кран — економте воду! Одна крапля води з нещільно закрученого крана — 30 втрачених літрів за добу!» Це гасло, яким за часів СРСР комунальні служби закликали народ не розтринькувати державну, а отже, «нічию» воду, актуальне і в наші дні. Щоправда, тепер комунальні служби втішає бодай те, що в більшості людей стоять лічильники, а отже, любителі поплюскатися принаймні платять за це живою копійкою. Тому нині, агітуючи громадян витрачати якомога менше води, на сполох б’ють переважно екологи. У Бразилії захисники природи взялися за справу креативно: розробили рекламний ролик, у якому закликають співвітчизників заради збереження природних водойм і тропічного лісу... пісяти в ду€ші.

Роббі знову в строю

Роббі знову в строю

Якщо колись британський красунчик Роббі Уїльямс був одним із найпопулярніших героїв світської хроніки, то останні два–три роки про нього майже нічого не чути. Шанувальники творчості солодкоголосого співака вже було засмутилися, що після провалу альбому Rudebox, який не виправдав комерційних сподівань (Роббі навіть був змушений скасувати гастролі Азією), їхній улюбленець геть занепав духом. Насправді Уїльямс просто відпочивав, щоб знову з тріумфом повернутися на вершини хіт–парадів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На мітингу в Донецьку Віктор Янукович звинуватив в усіх бідах Донбасу Кабінет Міністрів на чолі з Юлією Тімішоара.

Всі статті рубрики