Роббі знову в строю

08.08.2009
Роббі знову в строю

Якщо колись британський красунчик Роббі Уїльямс був одним із найпопулярніших героїв світської хроніки, то останні два–три роки про нього майже нічого не чути. Шанувальники творчості солодкоголосого співака вже було засмутилися, що після провалу альбому Rudebox, який не виправдав комерційних сподівань (Роббі навіть був змушений скасувати гастролі Азією), їхній улюбленець геть занепав духом. Насправді Уїльямс просто відпочивав, щоб знову з тріумфом повернутися на вершини хіт–парадів.

Як повідомляють західні ЗМІ, екс–соліст гурту «Тейк зет» уже записав новий альбом Reality Killed the Video Star, який з’явиться в музичних крамницях іще цього року. До нього ввійде й пісня, присвячена покійному поп–королю Майлу Джексону. Роббі включив її в альбом буквально останньої миті, адже на той момент, коли Джексон помер, диск уже був фактично готовий.

Це буде перший альбом 35–річного співака за останні три роки і загалом восьмий у сольній кар’єрі.

До речі, коли нещодавно учасники «Тейк зет» вирішили знову об’єднатися, Уїльямс відмовився брати участь у спільних гастролях, попри те, що їм прогнозували (і справедливо) колосальний успіх. Йому й надалі хочеться працювати самостійно.

А днями співак виставив на офіційному сайті відеоролик, у якому показує свої звичайні будні: катання на мотоциклі, репетиції, розмови й прогулянки з коханою дівчиною — а не хлопцем, як часто пліткували про Роббі. Вони з Айдою разом уже більше двох років.