Жіночий прийом

08.08.2009
Жіночий прийом

Карла Гуджино — акторка специфічного амплуа.

Фільм, у якому знімаються актори лише однієї статі, — для Голлівуду прийом не новий. Такі проекти користуються популярністю, що минулого року довела стрічка Дайан Інгліш «Жінки». Тепер за аналогічний проект взявся режисер Зак Снайдер. На таку ідею наштовхнула його зірка «Американського гангстера» Карла Гуджино, яку Снайдер знімав у «Хранителях». 37–річна актриса дуже Закові імпонує, і режисер давно хотів попрацювати з нею ще раз, тож спершу запросив Карлу у свій новий проект, а потім уже визначився з тим, яким, власне, цей проект буде.

Для Гуджино підготували одразу дві ролі. Утім, швидше за все, в аналогічній ситуації опиняться й інші актори, адже сюжет фільму «Заборонений прийом» передбачає існування героїв у двох реальностях. Тобто героїнь, оскільки поки що участь чоловіків не передбачена. Хоча не виключено, що все ще зміниться — наразі затвердили лише попередній варіант сценарію.

Як повідомляє сайт Kinopoisk.ru, дія стрічки, прем’єра якої запланована на 2010 рік, розгортається у 1950–х. Починається все з того, що злий вітчим віддає свою падчерку в божевільню, де на дівчину чекає лоботомія. Разом із подругами по нещастю дівчина опиняється в альтернативній реальності, і там планує втечу.

Карла Гуджино зіграє роль місіс Шульц — суворої медсестри психіатричної лікарні, яка в іншому вимірі перетворюється на господиню борделю. Останнім часом актрисі щастить на такі ролі: нещодавно у стрічці «Жінки в біді» вона перевтілилася в порнозірку.