«Поп–шоу» на фініші

«Поп–шоу» на фініші

Київ, Донбас, Крим, Волинь, Тернопільщина — такими регіонами прошумів десятиденний візит патріарха Московського та всієї Русі Кирила. Першоієрарх РПЦ вийшов на фінішну пряму у Свято–Успенській Почаївській лаврі. Після проведеної тут всеношної та сьогоднішньої Божественної літургії літак патріарха о 16.30 візьме курс на Москву. Тож настане час збирати каміння, підбивати підсумки: наскільки цей візит поглибив церковний розкол в Україні. Чимало громадських та політичних організацій сьогодні проводжатимуть російського патріарха пікетами.

Йосип шукає «третього»

Йосип шукає «третього»

Об’єднання «За демократію і справедливість», яке створив Йосип Вінський після відставки з посади міністра транспорту та зв’язку, імовірно, підтримає на президентських виборах когось із молодих кандидатів. У інтерв’ю «5–му каналові» Вінський розповів, що сам не балотуватиметься на посаду Президента, бо «ключова місія будь–якого політика, який думає про Україну, — не висувати себе особисто, а працювати з іншими в об’єднавчому плані, щоб все–таки знайти альтернативу».

«Литвин–2 країні не потрібен»

«Литвин–2 країні не потрібен»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Київське аналітичне товариство «Український клуб» напередодні виборів вирішило «поперемивати кістки» основним кандидатам у президенти. Першим став Голова Верховної Ради Володимир Литвин. Зараз він перебуває ніби під збільшувальним склом — за деякими даними, затриманий генерал Олексій Пукач почав говорити і вже промовив слово «Литвин» у контексті справи Гонгадзе. Тож подальше розслідування теоретично могло б поставити хрест на кар’єрі політика, який у 2000 році очолював адміністрацію Президента Кучми і, як випливає із «записів Мельниченка», брав участь у плануванні розправи над опозиційним журналістом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики