Палиця для педагога

Палиця для педагога

У селі Тіньки Чигиринського району на власному обійсті знайшли вбитою колишню вчительку географії Ольгу Ключник. Три роки тому всім селом у місцевому Будинку культури люди відзначали 80–річний ювілей педагога, на який з’їхалося багато її вихованців. Це жахливо, але вбивцею жінки виявився також її учень — 50–річний місцевий житель.

Строк педофілу

Строк педофілу

Нещодавно Апеляційний суд Чернігівської області засудив до восьми років позбавлення волі 61–річного чоловіка, який зґвалтував п’ятирічну дівчинку (про цей жахливий випадок «УМ» повідомляла два роки тому). Від самого початку справа педофіла з селища Понорниці Коропського району набула на Чернігівщині широкого розголосу. Щоб добитися справедливості, батьки дитини, з якою «тішився» дідуган–сусід, вдалися до широкого висвітлення бридкої історії за допомогою ЗМІ та громадських організацій. П’ятирічна дитина на прес–конференціях змушена була розповідати, що саме їй робив «дядя Льоша». З вуст малої дитини чути це було моторошно і хтозна, чи не зашкодить їй така «публічність» у майбутньому. Але батьки вважали, що лише так можна зруйнувати кругову поруку правоохоронців, адже син ґвалтівника очолював на той час місцевий карний розшук.

Драма в Бескидах

Драма в Бескидах

Пізно ввечері, 23 липня, в реанімаційне відділення Долинської райлікарні з важким вогнепальним пораненням — дробина влучила в головний мозок — потрапила молода місцева жителька, котра перед тим у колі друзів відпочивала неподалік гірської річки Мізунька. Непритомну, зі значними втратами крові, дівчину привезли джипом дві молоді пари, шоковані тим, що з ними щойно сталося. Особливу тривогу, окрім госпіталізованої пацієнтки, викликав стан іншої дівчини — Лесі, котра, чекаючи первістка, перебуває на восьмому місяці вагітності. До цих драматичних обставин додавалася ще одна непересічна деталь: серед обстріляних був 28–річний Василь — молодший син Василя Кощинця — голови Державного департаменту з питань виконання покарань.

Всі статті рубрики