Економіка в реанімації

Економіка в реанімації

На вчорашньому засіданні уряду панувала святкова атмосфера. Присутні міністри ніби відчували, що почують тільки хороші новини. Прем’єрка вирішила не розчаровувати своїх підлеглих: засідання почала зі звістки про те, що за останні чотири місяці українцям стало значно легше жити, адже економіка України починає поступово реанімуватися, показники зростають. Зокрема, промислове виробництво у червні, порівняно з травнем, зросло на 3,1%.

«Зірка» від Тимошенко

«Зірка» від Тимошенко

Кабінет Міністрів пропонує Президентові призначити головою Київської обласної держадміністрації мера міста Українка Павла Козирєва. Це подання було підтримане вчора на засіданні уряду. «Вік у цієї людини такий, що дозволить їй ефективно і якісно працювати, і в цілому я вважаю його гідною кандидатурою», — заявила вчора на прес–конференції Юлія Тимошенко. Прем’єр–міністр висловила сподівання, що Президент не відхилить подання і призначить Козирєва «губернатором».

Гуд БАЙден, до нових зустрічей!

Гуд БАЙден, до нових зустрічей!

На переговорах Президента Віктора Ющенка з віце–президентом США Джозефом Байденом було досягнуто домовленості про створення Українсько–американської комісії зі стратегічного партнерства; її перше засідання відбудеться вже восени. Учора Байден завершив свій візит до Києва і відлетів до Грузії. В Україні він устиг поспілкуватися з усіма основними політичними гравцями (читай — кандидатами у президенти), представниками ділових кіл та студентами. У промові до бізнесменів та молоді він зазначив: «Україна сьогодні є найбільш вільною і демократичною країною в цьому регіоні. Однак, як і в будь–якій справжній демократії, свобода є тільки початком, а не кінцем».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики