Кіпріоти через «стінку»

Кіпріоти через «стінку»

Позавчора Кіпр відзначив 35–ту річницю поділу острова. На грецькій частині жалібно вили сирени, а на турецькій відбулися святковий військовий парад та інші урочистості.

Турецька військова інтервенція на цей острів–курорт 35 років тому мала за мету його поділ за етнічною лінією. Турки не почали першими, але діяли значно жорстокіше. Авантюру розпочала хунта грецьких «чорних полковників», яка на той час здійснила державний переворот і правила в Греції.

Готували «шашлики» з людей

Готували «шашлики» з людей

У гаазькому Міжнародному трибуналі з воєнних злочинів у колишній Югославії оголошено вироки двом боснійським сербам, яких суд визнав винними у серйозних порушеннях міжнародного гуманітарного права в період воєн на Балканах першої половини 90–х років, повідомляє «Євроньюз». 41–річного Мілана Лукича, командира воєнізованих сербських формувань «Месники» та «Білі орли», засуджено до пожиттєвого ув’язнення, а його двоюрідного брата, 48–річного Средоє Лукича, — до 30 років позбавлення волі.

Що робив Берлусконі в ліжку Путіна?

Що робив Берлусконі в ліжку Путіна?

Війна прем’єр–міністра Італії Сильвіо Берлусконі з журналістами, які розкрили подробиці його любовних інтриг з молоденькими дівчатками та повіями, набрала нового розмаху. Журнал «Еспрессо» та газета «Републіка» розмістили на своїх сайтах записи розмов старого ловеласа з жінкою легкої поведінки, з якою Берлусконі провів ніч.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики