Відродження «Легенди»

Відродження «Легенди»

Поєдинки між чернігівською «Легендою» й харківським «Житлобудом–1» уже давно перетворилися на найпринциповіше протистояння вітчизняного жіночого футболу. Багаторічний лідер, команда з Сіверщини, останнім часом поступалася першістю харків’янкам. «Будівельниці» переконливо домінують у чемпіонаті та тричі поспіль здобували національний Кубок. Але позавчора ввечері чернігівки повернули собі цей трофей.

Молодий ривок

Молодий ривок

Перемоги в індивідуальних змаганнях нашим «мушкетерам» даються значно важче, ніж у команді, тому й емоцій викликають більше. Основні надії збірної України на континентальному форумі в Пловдиві були пов’язані з квартетом шаблісток — чемпіонок олімпійського Пекіна. Про шанси решти фахівці особливо голосно не говорили, аби не наврочити: раптом хтось та й «вистрелить». Щоправда, перший день не додав надій на успіх в «одиночці». Але вже в середу справжній «вибух» створила шпажистка Яна Шемякіна, вперше в кар’єрі зійшовши на п’єдестал турнірів такого високого рівня.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Георгій Леончук: Вітрило — найкраща інвестиція в майбутнє моєї дочки

Георгій Леончук: Вітрило — найкраща інвестиція в майбутнє моєї дочки

В уяві пересічного українського громадянина вітрильний спорт більше асоціюється із забаганками багатіїв, аніж із поважним олімпійським видом. Хоча за роки незалежності наші яхтсмени привозили медалі з трьох олімпіад — крім останньої в Пекіні. Серед прізвищ медалістів є й зіркова пара Леончук—Лука — не просто яхтсмени, а обличчя нашого сучасного вітрильництва на міжнародній арені. Після Ігор–2008, коли хлопці не потрапили навіть до фінальної десятки, цей спортивний дует зник із поля зору вболівальників. Тож кореспондент «УМ» зустрівся з Георгієм Леончуком і розпитав, чим він зараз живе.

Всі статті рубрики