Обережно, скалки!

Обережно, скалки!

Американські травматологи дійшли висновку, що слизькі підлоги у ванних кімнатах є місцем, особливо небезпечним для дітей. При цьому абсолютно не важливо, чи наглядає за малюком дорослий. Як повідомляють «Медновини», практика свідчить, що присутність батька чи мами не сприяє зниженню травматизму. Під пильним оком родичів дитина падає й набиває синці так же часто, як і вовтузячись біля раковини абсолютно безконтрольно.

Лютий мутант

Лютий мутант

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не так давно дослідники Центру з контролю і п­рофілактики захворювань США та Массачусетсь­кого технологічного інституту запевняли, що новий штам вірусу H1N1 (у народі його називають «свинячим грипом») не може поширюватися дуже швидко, тому його вважають менш небезпечним порівняно зі збудниками сезонних епідемій грипу. Вчені пояснили «гальмівні» властивості нового вірусу особливостями його будови. Поверхневий білок цього різновиду збудника грипу не вміє зв’язуватися з рецепторами клітин епітелію дихальних шляхів так же легко, як звичайний людський грип.

Апетитне море

Апетитне море

Відпочиваючи на морі, можна не тільки гарно засмагнути, зміцнити мускули та покращити настрій. Як попереджає Роберт Мурр з університету Північної Кароліни, нерідко після пляжної відпустки у чоловіків та жінок звідкілясь «наростають» зайві кілограми. Причому в людей, які активно стрибають через хвилі та влаштовують запливи «за буйки», «до коси» і «до посиніння», тіло чомусь важчає не менше, ніж у любителів ліниво повалятися під парасолею та почитати книжку. Як думаєте, чому?

Всі статті рубрики