Надухані штани

Надухані штани

Канадська співачка Авріл Лавінь відома в усьому світі не тільки як авторка й виконавиця популярних композицій, а і як хвацька бізнесвумен. Чого варта історія про спробу зідрати з сервісу YouTube два мільйони доларів за демонстрацію однієї з пісень Лавінь! Ті намагання були марними, тож 24–річна рок–зірка звернула увагу на інші способи заробітку. Вродлива канадійка зараз майже не концертує, а займається модним бізнесом і парфумерією, про що звітує на своєму сайті AvrilLavigne.com.

На лоні... дороги

На лоні... дороги

Робота міжнародного аеропорту імені Джона Кеннеді в Нью–Йорку була кілька годин паралізована через... нашестя черепах. Спочатку про проблеми з рептиліями сповістив літак однієї з американських компаній: мовляв, біля ангару повзає кілька черепах — треба щось робити. Невдовзі такі повідомлення надійшли і з інших частин аеропорту, а деякі земноводні дісталися до злітних смуг.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Невдало закінчився конкурс краси, спонсором якого стала компанія «Хортиця». Журі конкурсу виставило найвищі бали всім учасницям, оскільки горілки було багато.

Всі статті рубрики