Надухані штани

11.07.2009
Надухані штани

Авріл Лавінь і моделює, й пахне.

Канадська співачка Авріл Лавінь відома в усьому світі не тільки як авторка й виконавиця популярних композицій, а і як хвацька бізнесвумен. Чого варта історія про спробу зідрати з сервісу YouTube два мільйони доларів за демонстрацію однієї з пісень Лавінь! Ті намагання були марними, тож 24–річна рок–зірка звернула увагу на інші способи заробітку. Вродлива канадійка зараз майже не концертує, а займається модним бізнесом і парфумерією, про що звітує на своєму сайті AvrilLavigne.com.

Спочатку Авріл випустила власну підліткову лінію одягу Abbey Dawn для мережі магазинів Kohl’s. А дізнавшись, що перша колекція має великий успіх, вирішила ще й розширити лінію модним одягом для маленьких дітей.

За словами Авріл, на дитячу колекцію її так само надихнув власний рок–стиль: «Ми намагалися створити яскраві принти, стильний одяг. Хочеться, щоб кожна дитина, вбравшись у «мій» одяг, почувалася рок–зіркою».

Крім того, співачка докладає максимум зусиль, аби прорекламувати аромат духів Black Star («Чорна зірка»), створений нею спільно з косметичним гігантом «Проктер енд Гембл». «У цьому ароматі — вся я. Це мій запах, і я сподіваюся, що вам він подобатиметься так само, як і мені», — таким чином Лавінь сповіщає про надходження духів у продаж. А щоб фанати активніше розмітали з полиць «її» парфуми, Авріл сама оформила флакони і, звісно, знялася для рекламних плакатів у стилі «гламур плюс рок».