Залишились лише сіяні

Залишились лише сіяні

Уїмблдонський турнір сягнув свого апогею. Учора учасники фіналу визначились у жіночому одиночному розряді, сьогодні те саме зроблять чоловіки. Цікаво, що в півфіналах «одиночок» не залишилося жодного «несіяного» тенісиста: останні вибули у 1/4 фіналу.

Уперед, студенти!

Уперед, студенти!

Зробити якесь важливе досягнення у спорті важко, а за деякий час підтвердити його буває ще важче. Два роки тому, на Всесвітній літній універсіаді в Таїланді українські спортсмени–студенти посіли найвище командне місце за всю історію наших виступів на подібних турнірах. Тоді «синьо–жовті» спудеї посіли третє загальнокомандне місце, завоювавши 28 золотих, 20 срібних та 18 бронзових нагород. Раніше їхнім найкращим здобутком були дві четверті та одна п’ята позиції.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Маргарита Песоцька: Справжнього майстра жодні суперники не лякають

Маргарита Песоцька: Справжнього майстра жодні суперники не лякають

Приємно, коли тон у збірних командах твоєї країни задають молоді спортсмени. А коли вони ще є й постатями загальноєвропейського масштабу — удвічі приємніше. Киянка Маргарита Песоцька, лідерка вітчизняного настільного тенісу, якраз є такою. У свої 17 років вона вже є першим номером у юніорському списку європейських спортсменів, неодноразовою учасницею світових та європейських чемпіонатів, а рік тому ще й виступила на Олімпіаді в Китаї. Зараз тенісистка готується до молодіжного чемпіонату Європи, який стане останнім у юніорській кар’єрі дівчини — з настанням 18–ліття Маргарита остаточно перейде до дорослого спорту. Кореспондент «УМ» зустрівся зі спортсменкою та розпитав, як вона сприймає майбутні зміни у своїй кар’єрі.

Всі статті рубрики