Дівчатка для биття

Дівчатка для биття

Суцільне розчарування — іншими словами важко охарактеризувати виступ наших землячок на Уїмблдонському турнірі. Останньою представницею України в одиночному розряді й єдиною у другому раунді залишалася Катерина Бондаренко. Однак учора по обіді на корті №1 її прогнозовано вибила з сітки знаменита Венус Уїльямс, третій номер «посіву». 6:3, 6:2 — перемога темношкірої американської зірки.

Кіксом і хрестом

Кіксом і хрестом

У Запоріжжі відбувся розіграш першого «Кубка православних чемпіонів з більярду». Турнір незвичний передусім тому, що за гральним столом зустрілися команди Ле­нінської райдержадміністрації та місцевої єпархії. Мета заходу — популяризація здорового способу життя поміж християн, зазначив капітан команди духівників протоієрей Андрій Кузьмин — як з’ясувалося, затятий, із десятирічним досвідом гри, більярдист.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Андрій Петров: Усе людське можна знайти в конях

Андрій Петров: Усе людське можна знайти в конях

Пращури вірили, що кінь і вершник становлять єдине ціле. Звідси — давні поховання господарів з їхніми парнокопитними друзями і віра в те, що саме коневі належить честь перевезти душу померлого в інший світ. За всю історію світу кінь і людина пережили разом так багато подій, як ніяка інша пара. Тепер коні втратили свою надважливу роль для людини, але все одно лишаються нашими «напарниками» і добрими друзями. У тому числі — в кінному спорті. Про особливості цієї «змички» «УМ» розповідає головний тренер національної збірної України з кінного спорту Андрій Петров.

Всі статті рубрики