Підземний таран

Підземний таран

Позавчора о 17–й годині за місцевим часом (опівночі за київським), тобто в годину «пік», у Вашингтоні зіштовхнулися два потяги метро. Зіткнення сталося на межі федерального округу Колумбія та штату Меріленд. Один поїзд стояв на станції, коли в нього в’їхав на повній швидкості інший. У кожному було по шість вагонів. Дані про кількість пасажирів, які перебували в обох поїздах, залишаються суперечливими (називають приблизну цифру в 1200 осіб), як і про кількість жертв. Учора в першій половині дня за київським часом повідомляли про шістьох загиблих та 72 поранених, півсотні з яких отримали легкі поранення, шестеро — тяжкі й перебували у критичному стані, а решта — середньої тяжкості. Вчора в другій половині дня картина дещо змінилася: дев’ятеро загиблих та 76 травмованих.

Кінець іранським сподіванням

Кінець іранським сподіванням

12 червня, тобто ще в день президентських виборів в Ірані, двоє кандидатів, які, як з’ясувалося наступного дня, програли, внесли подання про анулювання результатів у зв’язку з порушеннями процедури виборів. Позавчора з поданням із вимогою повторного проведення голосування виступив колишній кандидат у президенти країни Мехді Карубі, якого вважають реформатором.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Усі повії синьйора Сильвіо

Усі повії синьйора Сильвіо

Більше 30 молодих жінок потрапили до списку італійських слідчих органів у справі про можливе схиляння до проституції під час «розваг» італійського прем’єр–міністра Сильвіо Берлусконі. Всіх їх допитають. Ці жінки, серед яких є й моделі зі Східної Європи, винаймалися щонайменше на п’ять вечірок кожна. Берлусконі влаштовував колективні оргії та ігри «в султана і гарем» у своїй резиденції в центрі Риму та на віллі на престижному узбережжі Смеральда на острові Сардинія, повідомляє італійська газета «Ла Репуббліка». Близький співробітник Берлусконі, 35–річний Джанпаоло Тарантіні, — також під слідством за підозрою у схилянні молодих жінок до проституції. Вважають, що саме він відповідав за постачання главі уряду та його гостям дівчаток для розваг інтимного характеру.

Всі статті рубрики