«Країна мрій» на один день

«Країна мрій» на один день

Цього року прихильники етнофестивалю «Країна мрій» трохи засмучені: дійство триватиме один, а не два дні. Поніжитися на зеленій траві Співочого поля або активно відпочити на різноманітних тематичних майданчиках фесту (і все — під народні співи) можна буде лише у суботу — 27 червня з 12.00 до 22.00.

Соло з гітарою

Соло з гітарою

Якщо хтось думає, що розквіт авторської пісні належить минулому, він ризикує серйозно помилитись. Цей жанр майже зник з інформаційного поля, однак він активно розвивається: пишуться пісні, з’являються нові імена, тривають знамениті міжнародні бардівські фестивалі, а поряд організовуються нові. У травні цього року на Хортиці пройшов перший всеукраїнський фестиваль, а на початку липня делегація з України вирушить на найавторитетніший у Росії Грушинський фестиваль, який щороку збирає до 200 тисяч осіб.
Нещодавно утворилася громадська організація «Творча спілка діячів авторської пісні України». Про становище з цим жанром у країні та про тенденції його розвитку ми розмовляємо з Інною Дроздовою — членом правління спілки, лауреатом низки фестивалів, автором трьох альбомів.

Всі статті рубрики