Банки під контролем Барака

Банки під контролем Барака

Барак Обама, який днями потішив світ тим, що просто під час інтерв’ю в телеефірі хвацько вбив набридливу муху, вирішив нагадати: окрім заміняти мухобійку, він ще й працює президентом США. Чи не найбільш популярний за останні десятиріччя поза межами держави господар Білого дому представив план реформ системи фінансового регулювання, який є наймасштабнішим з 30–х років минулого сторіччя. План Обами торкнеться практично всіх сторін діяльності банків і всіх сегментів фінансового ринку. Як повідомляє агенція «Інтерфакс–Україна», американська влада планує отримати важелі, які дозволять їм регулювати спади і злети економічної активності через нагляд за найбільшими фінансовими компаніями.

Не винна, але каюсь

Не винна, але каюсь

Якщо наші урядовці можуть сміливо жити в багатомільйонних віллах, вказуючи у податковій декларації значно менші суми, ніж коштує кожна сукня або піджак у їхньому гардеробі, то в цивілізованих країнах так не прийнято. Днями міністр казначейства Великої Британії Кітті Ашер подала у відставку тільки через те, що у пресі з’явилися повідомлення про її можливе(!) ухилення від сплати податків. Журналісти запідозрили Ашер у тому, що у 2007 році вона заклала свій другий будинок як основне житло, а потім продала його, уникнувши сплати податку з продажу нерухомого майна.

Собаче Дежа Вю

Собаче Дежа Вю

П’ятеро цуценят–близнюків з’явилися на світ після клонування німецької вівчарки на ім’я Трект. Цей пес ще за життя став справжнім героєм. Саме він знайшов останню живу людину під завалами Всесвітнього торгового центру в Нью–Йорку, який 11 вересня 2001 року став мішенню терористів. Трект працював на завалах без перерви майже 48 годин, але таки зумів знайти під дев’ятиметровим шаром уламків ще живого постраждалого.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики