Люксембург дає посадку

Люксембург дає посадку

Україна та Євросоюз напрацьовують нову угоду про асоціацію. Про це повідомила Прем’єр Юлія Тимошенко після засідання Ради співробітництва Україна—ЄС у Люксембурзі. «Сьогодні схвалено документ, який активізує цю роботу, — «Порядок денний асоціації Україна—ЄС», — розповіла Тимошенко. — Він дає нову дорожню карту, піднімає співпрацю на новий рівень».

На реформаторі шапка горить

На реформаторі шапка горить

Блок Юлії Тимошенко почав кампанію з роз’яснення причин провалу створення «широкої коаліції». У регіональні штаби «тимошенківців» було розіслано вказівки для проведення тематичних прес–конференцій і заяв. Як пише газета «Коммєрсант–Україна», керівники і депутати, закріплені за виборчими округами, мають провести протягом тижня прес–конференції і висловити на них позицію БЮТ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За церкву можна і в морду дати!

За церкву можна і в морду дати!

Учорашня сесія дочасно обраної облради в Тернополі яскраво продемонструвала поступове загострення протистояння між фракціями «Свободи» та Партії регіонів, яке постійно провокують «регіонали». З огляду на співвідношення сил («свободівців» у п’ять разів більше, і в раді «рулять» сьогодні саме вони), це нагадує напади моськи на слона. Однак основне завдання тернопільських «регіоналів», схоже, полягає у максимально скандальному самопіарі з прицілом на наступні вибори. Тож їхній лідер, екс–нардеп Орест Муц, у залі обласної ради постійно поводиться так, що у багатьох опонентів починає не тільки міцне слівце на язик проситися, а й кулаки свербіти. Зокрема, на минулій сесії Муц заявив, що під час виборчої кампанії–2007 у центральному штабі ПР у черзі за отриманням грошей голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок стояв відразу за ним, Муцом. На це «тягнибоківці» відреагували судовим позовом.

Всі статті рубрики