«Пам’яті Георгія від сім’ї Янукович»

«Пам’яті Георгія від сім’ї Янукович»

Перебуваючи в Донецькій області, її колишній «губернатор» і нинішній керманич Партії регіонів Віктор Янукович на прохання журналістів лаконічно прокоментував недавнє рішення Конституційного Суду стосовно строків проведення виборів Президента України. «Я консультувався з юристами, і вони вважають, що ця дата може бути 26 грудня чи 17 січня, — сказав він. — Суто по–людському мій внутрішній стан підказує, що не можна бути цинічними по відношенню до людей, аби на Новий рік, на Різдвяні свята, як кажуть, гнати їх на вибори. Тому я вважаю, що потрібно спершу відсвяткувати новорічні свята, а потім уже вибори...»

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ігри, в які не гратимуть люди

Ігри, в які не гратимуть люди

Барвистих вивісок «Джекпот», «Кінґ», «Ігрові автомати» тощо, якими пістрявіють українські міста, більше не буде. Якщо набере чинності закон, ухвалений учора Верховною Радою. Згідно з цим законодавчим актом, гральний бізнес в Україні заборонений. Узагалі. За таке рішення проголосувало 340 депутатів: 158 — від Партії регіонів, 120 — від БЮТ, 42 — від «НУНС» і всі без винятку 20 представників Блоку Литвина. Любителям позмагатися з «одноруким бандитом» залишили промінь надії — згідно з ухваленим народними депутатами законом, упродовж трьох місяців Кабінет Міністрів має розробити спеціальний закон про гральний бізнес і спеціальну територію, на якій можна буде розміщувати відповідні заклади.

Відсторонити не можна звільнити

Відсторонити не можна звільнити

Учора депутати таки розблокували парламент і ухвалили компромісне рішення щодо походеньок бравого керманича МВС Юрія Луценка в Німеччині. Абсолютна більшість нардепів — 423 голоси — проголосувала за постанову, якою Верховна Рада рекомендує Кабміну в тижневий термін провести службове розслідування щодо інциденту з міністром Луценком в аеропорту Франкфурта–на–Майні. На час проведення розслідування уряду запропоновано відсторонити пана Луценка від посади, а також надати депутатам результати розслідування для ухвалення рішення. Після чого нардепи мають створити ще й власну тимчасову слідчу комісію щодо цього питання.

Всі статті рубрики