Кеті темряви не боїться

Кеті темряви не боїться

Попри те, що після одруження Кеті Холмс із Томом Крузом на її акторській кар’єрі багато хто ставив хрест (мовляв, авторитарний чоловік не потерпить конкуренції й перетворить жінку на домогосподарку), молода дружина і мама кидати роботу не збирається. Навіть навпаки — що старшою стає їхня з Крузом донечка Сурі, якій у квітні виповнилося три роки, то більше Кейт працює. Після трирічної перерви минулого року на екрани вийшов фільм за її участю «Шалені гроші», кілька тижнів тому завершилися зйомки чергової стрічки — The Extra Man. Окрім того, 30–річна актриса зіграла свою першу роль у театрі — у п’єсі Артура Міллера «Всі мої сини» на Бродвеї. А тепер ще й підписала контракт на зйомки у трилері «Не бійся темряви», який стартує влітку в Мельбурні.

Атрибут справжнього чоловіка

Атрибут справжнього чоловіка

Справжній чоловік обов’язково має у своєму гардеробі спідницю — це вам підтвердить кожен шотландець. Однак якщо у країні мужніх горців до представника сильної статі, вбраного в кілт, ставляться з пошаною, то в Америці все інакше. Принаймні у штаті Новий Орлеан, де чоловіка, який любить носити спідниці, ледве не посадили до в’язниці.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прес–служба МВС України повідомила, що міністр Луценко взяв участь у спільних навчаннях української міліції та німецької поліції з відпрацювання методів затримання п’яних хуліганів на авіатранспорті.

Всі статті рубрики