Атрибут справжнього чоловіка

13.05.2009

Справжній чоловік обов’язково має у своєму гардеробі спідницю — це вам підтвердить кожен шотландець. Однак якщо у країні мужніх горців до представника сильної статі, вбраного в кілт, ставляться з пошаною, то в Америці все інакше. Принаймні у штаті Новий Орлеан, де чоловіка, який любить носити спідниці, ледве не посадили до в’язниці.

Кілька днів тому Джеремі Дон Кер прийшов до муніципального суду у своєму улюбленому одязі — чорній смугастій спідниці. Побачивши його «прикид», поліцейський видворив чоловіка на вулицю й пообіцяв засадити за ґрати, якщо ще раз побачить «без штанів». Обурений Джеремі подав судовий позов на міський департамент поліції, вимагаючи виплатити йому символічну моральну компенсацію в розмірі 1 долара. На думку американця, поліцейський обмежив його право на відвідання адміністративних установ.

Кер запевняє, що носить спідниці, бо вони зручніші, ніж штани. Окрім того, Джеремі переконаний, що такий одяг справляє позитивне враження на жінок (і з ним складно не погодитися, якщо в чоловіка гарні ноги). І якщо в Америці його не розуміють, то в Європі є ціла асоціація «Чоловіки у спідницях», яка бореться за право сильної статі носити цей предмет одягу «незалежно від сексуальної орієнтації чи будь–якого фетишизму».