Летіли бомби, та не на ті голови

Летіли бомби, та не на ті голови

Американські війська припустилися в Афганістані чергової «прикрої помилки» — розбомбили в селищі Герані у провінції Фарах на заході країни будинки, де цивільні намагалися сховатися від боїв. Як повідомляє Червоний Хрест, загинуло понад сто осіб, серед них і місцевий доброволець Червоного Хреста разом із 13 членами своєї родини. Цей інцидент розслідують афганська влада та командування військ США в Афганістані. Червоний Хрест також вислав на місце трагедії своїх співробітників. Влада в Кабулі повідомила, що серед загиблих багато жінок, дітей та літніх людей.

Для кого — герой, а для кого — путчист

Для кого — герой, а для кого — путчист

Позавчора в Москві у віці 85 років помер генерал армії Валентин Варенніков — Герой Радянського Союзу та один зі звинувачених в організації путчу в серпні 1991 року. У січні Варенніков переніс складну нейрохірургічну операцію у Військово–медичній академії в Санкт–Петербурзі. Похорони, ймовірно, відбудуться сьогодні.

Як водиться серед джигітів

Як водиться серед джигітів

Позавчора ввечері частина учасників мітингу опозиції у Тбілісі пішла на відверту силову провокацію: зробила спробу захопити головне управління поліції. Акція закінчилася масовою бійкою між нападниками та правоохоронцями, черепно–мозковими травмами та іншими пораненнями.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики