ЦИТАТИ ТИЖНЯ

08.05.2009

Олена Бондаренко,
народний депутат від Партії регіонів
— про п’яну бійку глави МВС Луценка в аеропорту Франкфурта:

— На нас і так криво дивляться у світі, а після цього випадку будуть дивитися як на країну міністрів–алкоголіків. Хто після цього буде рахуватися з Україною на міжнародній арені? Та нашим дипломатам і міністрам можна буде плювати в обличчя. За паном Луценком і раніше помічали пристрасть до спиртних напоїв, а тепер це набуло неконтрольованих масштабів. Це — поведінка аморальної людини. Ми ініціюватимемо його відставку.

(прес–служба ПР)

 

Геннадій Москаль,
народний депутат від «НУНС»
— про недоречність дисциплінарних стягнень із його соратника Луценка:

— Якщо кожного депутата, який з’являється на вулицях у нетверезому вигляді, розглядати на фракції, то через місяць вона припинить існування. Тому що, наскільки мені відомо, непитущих у фракції нема… А наскільки я знаю Луценка, неможливо, щоб він був на вигляд п’яним.

(прес–служба «Народної самооборони»)

 

Ганна Герман,
народний депутат від Партії регіонів
— про вимогу ПР до уряду негайно подати в парламент антикризову програму:

— Зараз дорога кожна година, оскільки вже і так часу багато втрачено. В Україні уже рік криза гуляє, а програми і досі немає. Треба зробити все, щоб ситуація не повторилася, як у відомій байці, коли «лєто красноє пропєла», а нічого не зроблено.

(УНІАН)

 

Микола Томенко,
віце–спікер Верховної Ради (БЮТ)
— про помилки Блоку Тимошенко:

— Останнім часом кількість тактичних помилок, допущених БЮТ, зросла. Я пов’язую це з відсутністю стратегії нашої сили. Якщо найближчим часом нічого не зміниться і ми будемо зранку говорити одне, а ввечері — вкрай протилежне, наша фракція може потрапити в політичну пастку.

(«Газєта по–кієвскі»)

 

Сергій Тигіпко,
радник глави уряду, потенційний кандидат у президенти
— про своє повернення в політику:

— Я буду говорити дуже прагматичні речі. Я переконаний, що це не буде надзвичайно популярно, — тому що, боюсь, люди ще не готові. Всім хочеться чогось солоденького під язик, цікавого, надзвичайного. А життя — воно таке прагматичне, воно нас постійно животом до землі притискає.

(«5–й канал»)