Хто візьме музичне серце

Хто візьме музичне серце

У Москві пройшли перші репетиції 54–го Міжнародного конкурсу пісні «Євробачення–2009», а у світі з’явилися перші претенденти на переможців за даними букмекерських контор. Остаточний результат, хто на скільки заспіває і кому світить залишитися у фаворитах, побачимо під час півфіналів 12 і 14 травня. А поки що розглянемо, які співуни боротимуться за славу разом із нашою вогняною Світланою Лободою.
Із 1997 року, відколи переможців конкурсу почали вибирати телеглядачі, «Велика четвірка» (Франція, Німеччина, Іспанія і Велика Британія), яка автоматично потрапляє у фінал, майже перестала набирати голоси. Відповідно такі країни, як Греція, Туреччина, Сербія та Росія, навпаки, почали заправляти шоу завдяки голосам сусідів. Тому організатори у вересні 2008 року змінили систему голосування, у результаті якої рішення про переможця наполовину залежить від професійних суддів.
30 квітня на свій 42–й день народження звістка про головування у журі стала найкращим подарунком для Філіпа Кіркорова. От брала б Ані Лорак цього року участь, без всяких церво–тейво «чесно і об’єктивно» стала б володарем музичного серця. А щодо симпатій Філі до Свєти чомусь закрадаються сумніви.

Ігор Рубашкін: Я не боюся ярлика «мачо»

Ігор Рубашкін: Я не боюся ярлика «мачо»

Йому лише 30 років, але у камерному залі Нового драматичного театру на Печерську завжди знайдеться група глядачів, які формують його публіку. Тим паче, що акторський талант Ігоря Рубашкіна підкріплений оцінкою єдиної, найвідомішої в Україні театральної премії — «Київська Пектораль»: «за дебют» («Візит пана В.» і «Людина з Ламанчі») — у 1999 році, «за найкраще пластичне рішення вистави» («Закон танго») — у 2005–му та найсвіжіша номінація — 2009 року — «за найкраще виконання чоловічої ролі» («Розпусник»). Кілька років тому на нього звернув увагу метр вітчизняної сцени Анатолій Хостікоєв і обрав виконавцем ролі Жульєна, яку сам колись грав у популярному мюзиклі «Біла ворона». Відтоді Ігор Рубашкін — ще й актор театральної компанії «Бенюк і Хостікоєв». Недавно актор став батьком: урожайний 2008–й приніс йому та його дружині Олесі Власовій, актрисі Театру на Печерську, донечку, якій днями виповнилося п’ять місяців.

Всі статті рубрики