Лезгінка з заколотом

Лезгінка з заколотом

Учора в Грузії почалися навчання НАТО в рамках програми «Партнерство задля миру». Перша фаза пройде 6—19 травня, друга — з 21 травня по 3 червня. Серед учасників — і п’ятеро штабних офіцерів з України.
Спочатку в навчаннях мали брати участь 19 країн–членів НАТО та учасників програми «Партнерство задля миру», але згодом відмовилися Вірменія, Латвія, Естонія, Казахстан, Молдова та Сербія, повідомляє Бі–Бі–Сі. За даними міністерства оборони Грузії, у маневрах на військовій базі Вазіані будуть задіяні загалом більше тисячі військовослужбовців. Під час штабних навчань відпрацьовуватимуть співробітництво на рівні багатонаціональних бригад у врегулюванні кризових ситуацій. Польові навчання передбачають підготовку до миротворчих операцій на рівні батальйонів. Міністерство оборони Грузії наголосило, що важка техніка під час навчань не буде задіяна.

Спільний для всього континенту

Спільний для всього континенту

Після довгих пошуків приміщення для Дому європейської історії, музею, який висвітлюватиме історію всього нашого континенту, Єврокомісія передала під цей заклад «Істман Білдінг» — будинок у Брюсселі поруч із Європарламентом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики