На щиті — бо без столів

На щиті — бо без столів

Настільний теніс віддавна вважається таким видом спорту, в якому беззаперечними лідерами є представники азійських країн. Укра­їнців же, хоча ми маємо славне минуле в пінг–понгу, при всьому бажанні не назвеш законодавцями моди в цьому виді. Очікувано на других ролях наші співвітчизники були й на чемпіонаті світу, який завершився позавчора в Йокогамі.

Рим і мідні труби

Рим і мідні труби

Успішно триває римський турнір серії WTA із призовим фондом у 2 млн. євро для молодшої з сестер Бондаренко. Катерина пробилася вже до третього раунду, здолавши почергово італійку Роберту Вінчі (6:3; 7:6) та французку Еліз Корне (6:4, 6:1), «сіяну» тут під 13–м номером. Минулого року саме Корне була фіналісткою жіночого розряду на цьому турнірі, тож успіх Каті приємний подвійно.

Вибухівка від «червоних дияволів»

Вибухівка від «червоних дияволів»

Інтрига в цьому матчі була знята ще в перші десять хвилин. Швидкі голи південнокорейця Пак Джи Суна та португальця Кріштіано Роналдо поховали всі сподівання «Арсенала» на фінал — а вони були навіть після невиразної гри тижневої давності на манчестерському «Олд Траффорді». Тоді «канонірів» кілька разів рятував голкіпер Мануель Алмунія. Однак на домашньому «Емірейтс стейдіум» удача відвернулася від іспанця.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики