Знімайте маски і йдіть у кафе

Знімайте маски і йдіть у кафе

Незважаючи на те, що у світі реєструють нові випадки захворювання на «свинячий грип», який викликає вірус A/H1N1, Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) не має наміру найближчим часом оголошувати загальнопланетарну тривогу, тобто черговий — шостий і останній — рівень загрози, який означає світову пандемію. Станом на вчорашній день було офіційно зареєстровано 1085 випадків захворювання на цей різновид грипу в 20 країнах світу.

Берлусконі дожартувався до розлучення

Берлусконі дожартувався до розлучення

Прем’єр–міністр Італії Сильвіо Берлусконі вимагає, щоб дружина вибачилася за публічні образи на його адресу. В інтерв’ю газеті «Кор’єре делла Серра» Берлусконі визнав: він не розраховує на те, що шлюб із Веронікою Ларіо, матір’ю трьох їхніх дітей, вдасться врятувати. Минулого тижня Ларіо подала на розлучення. Таке рішення вона прийняла після того, як довідалася, що Сильвіо був присутнім на святкуванні дня народження 18–річної дівчини з Неаполя. Вероніка каже, що не може залишатися з чоловіком, який «захоплюється неповнолітніми».

Кривава кава по–турецьки

Кривава кава по–турецьки

Щонайменше 45 осіб загинули позавчора внаслідок нападу чотирьох озброєних осіб у масках на весільну церемонію на південному сході Туреччини. За словами глави МВС Туреччини Бешира Аталая, ще шестеро осіб отримали поранення. Як повідомляє «Євроньюс», серед загиблих — щонайменше шестеро дітей.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики