Запахуща Медуза

Запахуща Медуза

Нові парфуми, які випустить восени компанія «Живанші», матимуть «обличчя» «убивці Білла» — Уми Турман. Актриса, якій 29 квітня виповниться 39 років, підписала з фірмою контракт і приєдналася до своєї колеги Лів Тайлер та поп–співака Джастіна Тімберлейка, що представляють, відповідно, аромат Very Irresistible і чоловічі парфуми Play.

Сайєнтологічні університети

Сайєнтологічні університети

Маленькій принцесі Голлівуду, доньці красуні–матері й знаменитого батька Сурі Круз недовго залишилося насолоджуватися безтурботним дитинством. 18 квітня дівчинці виповнюється три роки, і батько Том, який, нагадаємо, є не лише актором, а й одним з очільників секти сайєнтологів, вирішив відправити її у спеціальну школу. Починаючи з наступного понеділка, Сурі п’ять разів на тиждень відвідуватиме навчальний заклад при церкві сайєнтології, розташованій в «Академії Нью–Вілідж» (її минулого року орендував для своїх дітей актор Уїлл Сміт).

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

До кризи столичні офісні працівники думали переважно про те, щоб менше працювати, мати більшу зарплату, бонуси і соцпакет. А тепер їм доводиться думати. Просто думати...

Всі статті рубрики